11 June 2011

Angry Birds...Brrrrrrrrrr..


11 Jun 2011..besh..gempaq..meletop.bertempat di perkarangan Low yat Plaza KL berlangsung acara World's Biggest Angry Birds Playground...aku mula terpacak kat situ sejak jam 11 pagi..tak sangka..dah ramai yg ader..huhuhu..merayau-rayau...baru pegi daftar...dapatla satu kipas bird merah dgn gelang tangan mcm masuk genting..huhuhu...nak main games..beratur panjang beb..last2
aku beratur gak main sling n win..yg paling bestnyer..aku orang pertama menang games tu setelah beratus org mencubaa..huhuhuhu..
terkembang lak bontot sluar aku..huhuhuh..(rasa2nyer ada masuk video aku main dgn amik hadiah

tu...tunggu..maybe masuk astro..huhuhuhuh)...

nak main games lain kene beratur lagi..so..aku pun snap sana snap sini..kul 1 aku pun blah..tapi makin ramai aku tengok yg datang..anyway..today my lucky day..dapat hadiah...huhuhuhu..ariosss

7 comments:

  1. naseb baik lu tak shoot skali aweks kat situ...harharharhar...papepun tahniah r bro.

    ReplyDelete
  2. tangan penuh la bro nak shoot aweks2..tapi ada yg sempat gak...huhuhuh

    ReplyDelete
  3. Jom join Hanif Blog Bloglist
    Hanif blog bloglist
    Salam kenal….dan I follow sekali
    Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
    Entri anda juga akan dilink ke bloglist

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ! Awesome blog ! Done follow u . I will always support ur blog :D .

      http://secret-domokun.blogspot.com/

      Delete
  4. Hi ! Awesome blog ! Done follow u . I will always support ur blog :D .

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Just a blogwalker who want to promote his blog Have a nice day my friend!

    visit my blog: http://mita-sen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Hi ! Awesome blog ! Done follow u . I will always support url blog
    100% follow back
    http://kuliah-seni.blogspot.com/

    ReplyDelete